İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Küçükçekmece Mustafa Pars Anaokulu

Küçükçekmece Mustafa Pars Anaokulu

Adres
GÜLTEPE MAH. REYHAN CAD. MUSTAFA PARS ILK OKULU A BLOK NO 23A KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Milli Eğitim Bakanlığının Okul Öncesi Eğitim programı kapsamında yenilikçi, çağın gerekliliklerinin farkında, geleceğe hitap eden, kültürüne bağlı, okulun ve çevrenin tüm imkânlarını daha verimli kullanabilen, bilimselliği esas alan bir eğitim ortamında sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Bireysel ve toplumsal sorumluluklarını bilen, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik, ahlaki değerleri taşıyan bir kişilik olarak, mutlu, sağlıklı, bilgili, becerili, çok yönlü, tarafsız, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerleri benimseyen, yaşamı seven, katılımcı, yaratıcı, öğrenci-veli, öğretmen ve yöneticilerin sürekli gelişim içinde olduğu, kendi kendini yenileyebildiği, öğrencilerin yarınlara aydın bir insan olarak hazırlanabildiği bir kurum olarak mutlu bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler
Sabah Gruplarımız 08:30-12:30 Öğle Gruplarımız 13:00-17:00 saatleri arasında eğitim almaktadır.
Ulaşım
Ulaşım Metrobüs ile "Beşyol" durağına 500 metre uzaklıktadır. Ayrıca Belediye otobüsleri ile Reyhan Caddesinde bulunan "Okul" durağı, okulumuzun önündedir.
Var
Yerleşim Yeri
Okulumuz Cennet Kültür Merkezi´ne 500 mt, Metrobüs Beşyol Durağına ´e 500 mt uzaklıkta ve Sefaköy Anadolu Lisesinin bitişiğindedir.
İl Merkezine Uzaklık 19 Km, İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km´dir.
Halk Oyunları
Satranç, Robotik Kodlama
Okulumuz öğretmenleri tarafından e-twinning projeleri gerçekleştirilmektedir.